Marvel's Guardians of the Galaxy nemělo silný start
Novinka Marvel's Guardians of the Galaxy nemělo silný start

Marvel's Guardians of the Galaxy nemělo silný start

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Situace se ale postupně zlepšuje.

Reklama

Když byla oznámena nová akční adventura Marvel's Guardians of the Galaxy, operující se sympatickou skupinou nevšedních a různorodých hrdinů, tak pravděpodobně mnoho z nás titulem strženo nebylo, kdy třeba i já jsem ho odsouval na vedlejší kolej.

Avšak s blížícím se vydáním celý tento projekt působil čím dál více sympatičtěji, kdy nakonec se z něj stala jedna z nejlepších her minulého roku, o čemž se vás může pokusit přesvědčit i naše recenze.

Avšak tento prvotní nezájem se negativně podepsal na startu samotné hry, která se prodávala hůře, než vydavatelství Square Enix předpokládalo.

Tuto informaci jsme zjistili z únorového brífinku, který řešil finanční výsledky prvních třech kvartálů fiskálního roku, jenž končí 31. března 2022.

Nicméně je zároveň dodáno, že situace se postupně začíná zlepšovat, kdy společnost v listopadu odstartovala novou iniciativu, díky které se prodeje zvýšily. Společnost pak v této snaze bude pokračovat i nadále a přitom bude doufat, že postupně dokáže vynahradit slabší start hry.

Doufejme tedy, že z dlouhodobého hlediska se to nakonec povede, jelikož druhý díl bychom přivítali s otevřenou náručí.

Marvel's Guardians of the Galaxy je možno hrát na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series XS a Nintendu Switch.

Hru i doprovodný merch naleznete v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama