Marvel’s Guardians of the Galaxy ukazuje desítky minut záběrů z hraní
Novinka Marvel’s Guardians of the Galaxy ukazuje desítky minut záběrů z hraní

Marvel’s Guardians of the Galaxy ukazuje desítky minut záběrů z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

O hře si můžete udělat lepší obrázek, vydání ostatně není daleko.

Reklama

Kromě řady jiných her nás v říjnu čeká také vydání herní adaptace Strážců Galaxie v podání studia Eidos Montréal a vydavatelství Square Enix. Před nedávnem jsme vás informovali, že vývoj dospěl do gold fáze, takže by vydání v plánovaném termínu již nemělo nic bránit.

V uplynulých dnech dokonce demoverzi hry obdrželi vybraní zahraniční novináři. Díky tomu se k nám nyní dostává několik delších ukázek ze samotného hraní. V akci můžete vidět souboje, dialogy, střípky příběhu, vylepšování postavy a samozřejmě řadu známých postav z univerza Guardians of the Galaxy.

Vypadá to, že klíčovou roli bude hrát spolupráce a interakce mezi jednotlivými postavami. I přesto, že se ve hře ujmete pouze postavy Star-Lorda (Petera Quilla), tak se bez pomoci ostatních protagonistů rozhodně neobejdete. Příběh by měl pohánět pro sérii typický humor a různé volby v dialozích.

Marvel’s Guardians of the Galaxy vychází 26. října na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Těšíte se na Strážce Galaxie nebo dáte v nabitém říjnu přednost jinému titulu?

Hru si můžete předobjednat v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama