Marvel's Midnight Suns znovu odloženo
Novinka Marvel's Midnight Suns znovu odloženo

Marvel's Midnight Suns znovu odloženo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hra má stále dorazit v letošním fiskálním roce, ale ne na všechny platformy.

Reklama

Taktické RPG Midnight Suns bylo oznámeno na loňské Opening Night Live a zaujalo spoustu hráčů. Hra měla podle tehdejších plánů vyjít už v březnu 2022, jenže na to vůbec nedošlo a brzy přišel odklad na druhou půlku roku. To bylo později upřesněno na 7. října a krátce nato se plně rozjela marketingová kampaň, jež nyní šlape na plné obrátky. Vše tedy vypadalo nadějně, ale jde o další příklad toho, že dokud hra skutečně nevyjde, nemůžete si být ničím jistí. Přišel totiž další odklad.

Jako první jsme se ho dozvěděli prostřednictvím finančních výsledků společnosti Take-Two, ale rychle následovalo i oficiální potvrzení vývojářů z Firaxis Games. Důvodem je jednoduše to, že potřebují více času na "dodání toho nejlepšího zážitku". Tým stojící za posledními díly sérií XCOM a Civilization se odvolává také na skutečnost, že má jít o jejich dosud největší titul. Děkuje každopádně fanouškům za neutuchající podporu.

Nové datum jsme se bohužel nedozvěděli. Víme pouze to, že verze pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S dorazí v tomto fiskálním roce, tedy do konce března 2023. Nejvíc odklad odnesou hráči na starších konzolích, protože na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch hra vyjde až někdy později, bez přesnějšího určení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama