Novinka Marvel's Spider-Man: Miles Morales shrnuje svá hodnocení

Marvel's Spider-Man: Miles Morales shrnuje svá hodnocení

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Nová ukázka s výňatky z recenzí.

Reklama

Pokud patříte k jedněm z těch šťastných majitelů nové konzole PlayStation 5, tak jste si na ní určitě pořídili výbornou předělávku "soulsovky" Demon's Souls od Bluepoint Games a pravděpodobně i Marvel's Spider-Man: Miles Morales, kde pavoučí kostým oblékl mladší kolega Petera Parkera, přičemž hned na jeho první samostatné hlídce objevil spiknutí, které by mohlo zničit celý New York.

Hra se podle kritiků určitě povedla, kdy na serveru Metacritic se její hodnocení zastavilo na 85 bodech ze 100 a všech 76 recenzí dává jasný palec nahoru. S touto pozitivní odezvou se následně chlubí i nová ukázka výše.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales shrnuje svá hodnocení

A pozitivní jsme jasně byli i my na Zingu v naší recenzi, kde si toto samostatné dobrodružství odneslo 8 bodů z 10 a ohodnocení jsme odůvodnili následovně:

"Mladičkého Milese čeká křest ohněm potom, co se ve městě rozpoutá válka mezi teroristickou organizací The Underground a energetickou společností Roxxon, kdy za pomoci svých pavoučích schopností musí předejít velké katastrofě. A ačkoliv je toto dobrodružství poměrně zkratkovité a předvídatelné, tak si ho díky neskutečně zábavné hratelnosti určitě užijí nejen všichni fanoušci původního dílu, ale i kompletně noví hráči."

Marvel's Spider-Man: Miles Morales shrnuje svá hodnocení

Hru si nicméně neužijí pouze majitelé PlayStationu 5. Vývojáři z Insomniacu udělali velký kus práce i s PS4 verzí, kde zážitek z ní není oproti novější variantě příliš ochuzen a zábava to je obdobná.

Pokud by tedy vaše srdce po hře prahlo, případně chcete někomu udělat hezké Vánoce, můžete fyzickou verzi hry zakoupit v obchodě Xzone, kde stále platí nabídka, že ke hře dostanete speciální samolepky.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales shrnuje svá hodnocení

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama