Mass Effect Andromeda později, Titanfall 2 a Battlefield 5 letos
Battlefield 1 Novinka Mass Effect Andromeda později, Titanfall 2 a Battlefield 5 letos

Mass Effect Andromeda později, Titanfall 2 a Battlefield 5 letos

Michal Burian

Michal Burian

19

Na nové sci-fi dobrodružství od BioWare si hráči počkají o něco déle.

Reklama

Tak nějak jsem se smířil s tím, že do června o připravovaných titulech společnosti Electronic Arts neuslyšíme, když si naplánovala v Los Angeles a Londýně vlastní show pro fanoušky, včetně tiskové konference. Zdání ale klame, finanční ředitel Blake Jorgensen vystoupil na konferenci Morgan Stanley Technology, Media a Telecom, kde prozradil, kdy vyjde trojice nejočekávanějších her.

Nebudu vás dlouho napínat, hry Battlefield 5 od DICE a Titanfall 2 od Respawnu (ex-tvůrci Call of Duty z Infinity Ward) byly potvrzeny na letošní rok. Obě můžete očekávat ve třetím čtvrtletí 2016 (podzim).

Oproti tomu na Mass Effect Andromeda od BioWare si počkáme, Blake Jorgensen zametl spekulace pod stůl a jasně řekl, že hra vyjde až ve čtvrtém čtvrtletí, což znamená začátek příštího roku.

Závěrem své řeči nezapomněl Jorgensen připomenout, že brzy vyjde také Mirror's Edge Catalyst (datum už známe, vyjde 24. května 2016)). Co se příjmů týče, tak nejvíc sází na horní trojici: Battlefield 5, Titanfall 2 a Mass Effect Andromeda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama