Mass Effect Článek Mass Effect: Legendary Edition a nové pokračování

Mass Effect: Legendary Edition a nové pokračování

Martin Zavřel

Martin Zavřel

39
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na jaká vylepšení milované trilogie se můžeme těšit?

Reklama

Jedná se opravdu o remaster, nikoliv remake, ale hráči se mohou samozřejmě těšit na vyšší rozlišení i framerate. Vylepšeny mají být i textury, shadery, modely postav a efekty, hra poběží v 4K Ultra HD a vyjde ve verzích pro Xbox One, PlayStation 4 a PC, se zpětnou kompatibilitou a specifickými vylepšeními pro Xbox Series X a PlayStation 5. Kromě toho samozřejmě balení obsáhne veškeré DLC přídavky.

Legendární edice trilogie dorazí na jaře 2021.

Mass Effect: Legendary Edition a nové pokračování

Bioware zároveň potvrdili, že "tým veteránů" pracuje na zbrusu novém pokračování série.

Mass Effect: Legendary Edition a nové pokračování

Šéf studia, Casey Hudson, nabídl následující vyjádření:

ŠŤASTNÝ DEN N7!

Je těžké udržet velké tajemství (a opravdu jsme se snažili, aby to bylo překvapení), ale teď je to oficiální: dnes jsme oznámili příchod edice Mass Effect Legendary Edition! Slýchávali jsme (už léta!) žádosti o přepracované vydání Mass Effectu, takže s radostí konečně oznamujeme, že už nějakou dobu pracujeme na přepracované edici trilogie Mass Effect.

Náš tým ve studiu BioWare už několik měsíců usilovně pracuje na úpravách textur, shaderů, modelů, efektů a technických prvků tří obrovských her. Naším cílem nebylo původní hry předělat ani přetvořit, ale zmodernizovat, aby si fanoušci a noví hráči mohli původní dílo užít v té nejlepší možné formě. Bylo úžasné vidět, jak dobrodružství velitele Sheparda ožívají v super ostrém rozlišení, s vyššími snímkovými frekvencemi a krásnými vizuálními vylepšeními. Jako vývojáři her vždy doufáme, že naše hry překonají své původní platformy. Možnost přepracovat tuto trilogii znamená, že plody naší desetileté práce budou žít dál a že si je hráči budou moct užít lépe a jasněji než kdy předtím.

Mass Effect Legendary Edition bude obsahovat základní obsah pro jednoho hráče a obsah ke stažení z her Mass Effect, Mass Effect 2 a Mass Effect 3, plus promo zbraně, zbroje a balíčky – vše přepracované a optimalizované pro rozlišení 4k Ultra HD. Bude k dispozici na jaře 2021 pro Xbox One, PlayStation 4 a PC, s dopřednou kompatibilitou a cílenými vylepšeními pro platformy Xbox Series X a PlayStation 5. Další informace přijdou v novém roce!

Mezitím tady ve studiu BioWare zkušený tým tvrdě pracuje na vytvoření vize nové kapitoly ze světa Mass Effect. Projekt je zatím v rané fázi, takže toho zatím nemůžeme říct víc. Už se ale těšíme, až se podělíme o naši vizi budoucího směřování.

Pro mě osobně představuje Mass Effect roky práce a nespočet úžasných vzpomínek, proto se každý rok nesmírně raduji z toho, že mohu oslavit Den N7 s hráči z celého světa. Moc vám děkujeme, že jste nás v průběhu let podporovali. Už se nemůžu dočkat, až spolu budeme pokračovat v našem dobrodružství – oživíme si oblíbené vzpomínky ze světa Mass Effect a vytvoříme si úplně nové!

Casey

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama