Remaster trilogie Mass Effect konečně na cestě?
Mass Effect Novinka Remaster trilogie Mass Effect konečně na cestě?

Remaster trilogie Mass Effect konečně na cestě?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Velitel Shepard ve vyšší kvalitě.

Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že společnost Electronic Arts chystá vydat do 31. března roku 2021 celkově 14 her, mezi nimiž se nalézá NHL 21, FIFA 21, Madden 21, jedna zatím neoznámená sportovní hra a remastery titulů Command & Conquer a Burnout Paradise (ten jako konverze na Nintendo Switch).

Mezi těmito tituly se následně objevil i neznámý HD titul, u něhož jsme pouze mohli hádat, co by to mohlo být. Nicméně na internetovém magazínu VentureBeat autor Jeff Grub na konci svého článku poměrně s jistotou napsal, že tento neoznámený HD remaster je ve skutečnosti předělávka velice populární trilogie Mass Effect, kdy tento kousek textu následně sebevědomě sdílel i na svém Twitteru.

Ačkoliv toto jeho tvrzení zatím není ničím potvrzené, tak by zrovna tato HD předělávka dávala smysl, jelikož třeba první díl této série už opravdu docela zestárl (i když je pořád po příběhové stránce skvělý) a určitě se jedná o ideální způsob, jak představit kouzlo této série i mladšímu publiku. A jelikož se již nějaký čas spekuluje o tom, že je nový díl z této série ve výrobě, tak proč si před ním nepřipomenout, čím tato série vynikala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama