Mass Effect Novinka Mass Effect upoutávka zřejmě navazuje na původní trilogii

Mass Effect upoutávka zřejmě navazuje na původní trilogii

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

73
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Čeká nás i návrat známých postav?

Reklama

Ačkoliv jsme vás nedávno informovali o tom, že BioWare přišlo o své dva nejdůležitější zaměstnance, tohle studio za poslední dobu nešetřilo s oznámeními. Kromě chystaného nového dílu Dragon Age, či remasterové trilogie Mass Effect, se dočkáme i kompletně nového dílu právě z tohohle světa, přičemž trailer na tento nový díl byl zlatým hřebem večera v oblasti nových oznámení na letošních Game Awards.

Ukázka nám zatím toho ovšem moc neprozrazuje. Můžeme si přesto všimnout záběru na zničený Mass Relay a poté někoho z Asari rasy, jak kráčí po zasněžené hoře, která může trochu připomínat dokonce mrtvého Reapera. Asari poté zvedá odznak s nápisem "N7" a v dálce vidí další tři postavy. Někteří fanoušci se domnívají, že ona Asari by mohla být Liara T'Soni a postavy v dálce potom Mordin a Grunt.

Avšak ať je to jakkoliv, je zřejmé, že nový díl Mass Effectu bude navazovat na původní trilogii. Příběh by se tak mohl například odehrávat okolo zprovoznění Mass Relayů, což by bylo skutečně zajímavé. O čem přesně příběh bude se ale zatím neví.

A jisté není ani jaký název, či číslovku nový Mass Effect ponese. Rovněž taky není známo předpokládané datum vydaní, ale jelikož se studio BioWare pustilo do spousty nových projektů, nelze tento nový díl výhledově očekávat. Samotní vývojáři z BioWare říkají, že jsou s vývojem nového dílu na začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama