Máte málo místa na disku PS4? Máme pro vás levné řešení
Novinka Máte málo místa na disku PS4? Máme pro vás levné řešení

Máte málo místa na disku PS4? Máme pro vás levné řešení

Redakce

Redakce

Máme pro vás disky o kapacitě 1000 GB a 2000 GB.

Reklama

Vydavatelské společnosti si své poklady nechávají tradičně na konec roku. Ale nejen v tomto období může pro hráče přijít problém s kapacitou disku konzole PlayStation 4 a nesnadné rozhodování, kterou hru smazat, abyste si mohli nainstalovat jinou. Pokud máte tyhle problémy nebo jim chcete předcházet, máme pro vás levné a vyzkoušené řešení.

V našich obchodech GameExpres.cz a GameExpres.sk koupíte pevné disky o kapacitě 1000 GB (1TB) za 1899 Kč/69,99€ a 2000 GB (2TB) za 3299 Kč/119,99€, které jednoduše vyměníte ve své PS4 konzoli za původní disk 500 GB/1000 GB. Výměna je velice jednoduchá, stačí se řídit českým návodem, který vám zašleme společně s diskem.

Fyzicky výměna disku zabere maximálně 5 minut a zvládne ji každý. Součástí balíčku je i USB Flash (8GB) s Firmware pro PS4, takže nemusíte nic hledat a stahovat. Jedná se o kompletní balíček Upgrade pro PS4. Bez problému tak přenese své uložené pozice z her, screenshoty nebo videa.

Po úspěšné výměně disku již nebude mít problém s místem pro vaše hry. Budete si moci bez obav nainstalovat spoustu titulů.

Vhodné také jako vánoční dárek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama