Medal of Honor: Warfighter s novou skladbou od Linkin Park
Medal of Honor: Warfighter Novinka Medal of Honor: Warfighter s novou skladbou od Linkin Park

Medal of Honor: Warfighter s novou skladbou od Linkin Park

Michal Burian

Michal Burian

21

V chystaném videoklipu „CASTLE OF GLASS” se objeví dramatické scény a autentická akce. Na soundtracku hry se bude podílet Mike Shinoda.

Reklama

Studio Danger Close společnosti Electronic Arts oznámilo uzavření dohody o vzájemné spolupráci mezi titulem Medal of Honor: Warfighter a světově proslulou rockovou skupinou Linkin Park. Její producent a jeden z hlavních zpěváků Mike Shinoda složil silný původní hudební doprovod pro Medal of Honor: Warfighter, který dodá hloubku a emoce již tak intenzivnímu zážitku ze hry samotné.

Vedle toho Linkin Park zařadili svou skladbu „CASTLE OF GLASS“, inspirovanou prostředím elitních vojáků světa, na své hitové album LIVING THINGS. V souladu s dramatickými scénami a autenticitou akce ve hře představuje videoklip „CASTLE OF GLASS“ pohled na život vojáků a připomíná oběti, které oni i jejich rodiny často přinášejí. Koncept videoklipu Linkin Park’s „CASTLE OF GLASS“, který bude mít premiéru letos v říjnu, je výsledkem přímé spolupráce mezi členy skupiny a vývojového týmu Danger Close. Video v produkci společností Digital Domain a Danger Close bude obsahovat unikátní mix živých záběrů prostříhaných sekvencemi přímo z průběhu hraní Medal of Honor: Warfighter.

„Linkin Park vždy prokazovali obrovský respekt a vděčnost mužům a ženám v našich ozbrojených složkách, z nichž mnozí mají jejich hudbu v oblibě,“ řekl Greg Goodrich, výkonný producent série Medal of Honor. „Spojení soundtracku hry Medal of Honor: Warfighter a videoklipu ‚CASTLE OF GLASS‘ vnímáme jako přirozenou věc. Společně sdílíme stejné hodnoty a respekt k hrdinům v uniformách z různých zemí, včetně jejich rodin, kteří nám prokazují neocenitelnou službu v různých částech světa.“

„Spolupráce Linkin Parku na restartu série Medal of Honor v roce 2010 byla pro nás všechny obrovsky pozitivní zkušenost,“ prohlásil Mike Shinoda. „Možnost posunout toto kreativní partnerství zase o několik úrovní dopředu byla něčím, co jsme si nechtěli nechat ujít.“

Od roku 2000, kdy Linkin Park debutovali v hitparádě Billboard 200, neměl ještě nikdo jiný na žebříčku Alternative více než 10 singlů. Nedávno vydané poslední album kapely LIVING THINGS obsadilo první příčku v hitparádách 20 zemí; žádná jiná skupina v tomto století zatím nezaznamenala tolik svých alb na čelech žebříčků popularity. Skupiny získala dvě ceny Grammy, čtyři ceny MTV Video Music, šest cen MTV Europe, na celém světě prodala více než 50 miliónů alb a ve 34 zemích získala platinové desky. Na svém posledním turné Linkin Park hráli na 73 koncertech na pěti kontinentech před miliónem posluchačů. Další informace o skupině Linkin Park najdete na http://www.linkinpark.com.

Medal of Honor: Warfighter je videohra inspirovaná skutečnými událostmi současného světového boje proti terorismu. Její příběh je postaven na osobních zkušenostech příslušníků elitních jednotek Tier 1, a přináší tak neobvykle osobní a velmi detailní ztvárnění protiteroristického boje. Ať už půjde o záchranu rukojmí z rukou skupiny Abú Sajáfa na filipínském Basilanu, nebo útok na „pirátskou základnu“ milicí Al-Šabáb na somálském pobřeží, singleplayerová kampaň Medal of Honor Warfighter postaví hráče do role špičkového moderního vojáka, který plní extrémní mise, vzniklé rekonstrukcí reálných teroristických hrozeb a konfliktů. V multiplayeru si pak bude moci vyzkoušet styl a metody boje speciálních jednotek kategorie Tier 1 z celého světa.

Titul Medal of Honor Warfighter bude v Česku a na Slovensku uveden do prodeje 25. října 2012 ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama