Megadimension Neptunia VII a Trillion: God of Destruction v trailerech pro západ
Novinka Megadimension Neptunia VII a Trillion: God of Destruction v trailerech pro západ

Megadimension Neptunia VII a Trillion: God of Destruction v trailerech pro západ

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Obě mají vyjít v Severní Americe a v Evropě na počátku roku 2016.

Reklama

Minulý týden si společnost Idea Factory připravila pro západní hráče celou řadu podstatných oznámení, týkajících se lokalizací jejich her nebo vydání ve verzi pro PC platformu prostřednictvím Steamu.

V návaznosti na tyto zprávy byly následně uvolněny také nové trailery. První z nich se týká Megadimension Neptunie VII pro konzoli PlayStation 4. Má dvě minuty a představí se v něm tři příběhové linie, odehrávající se v příslušných třech dimenzích: Zero Dimension Neptunia Z: Twilight of the Desparate CPU (svět který objevila Neptunia, nacházející se na pokraji kolapsu - Zero Dimension), Hyper Dimension Neptunia G: The Golden Leaders, Reconstructors of Gamindustri (tajemný svět, jehož minulost byla změněna - Hyper Dimension) a Heart Dimension Neptunia H Trilogy Finale: Into Legend (opuštěný, zničený svět, který dokáže odhalit hlubiny srdce - Heart Dimension). V traileru si také můžete prohlédnout většinu "procesorů", personifikaci herních konzolí, nové systémy ve hře a novou skupinu nazvanou Gold Third.

Dalším trailerem je seznámení se s příběhem a postavami PS Vita RPG hry Trillion: God of Destruction. Obyvatelé herního světu Podsvětí si žili uprostřed konfliktu Nebem naprosto svobodný život. Podsvětí se ale nyní ocitlo v nebezpečí, protože začalo být konzumováno obřím bossem Trillionem, který má biliony HP. Vašim úkolem bude vytvořit skupinu postav, předvídat útoky Trillionu, naučit se vytvářet své vlastní silné útoky a v konečném důsledku Trilliona zastavit.

Obě hry vychází v Severní Americe a v Evropě na jaře roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama