Megadimension Neptunia VII dorazí asi dřív, než jsme čekali
Novinka Megadimension Neptunia VII dorazí asi dřív, než jsme čekali

Megadimension Neptunia VII dorazí asi dřív, než jsme čekali

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Již 2. února do Severní Ameriky a posléze 12. února do Evropy.

Reklama

Před časem jsme vás informovali ohledně plánu společnosti Idea Factory International vydat na západě Megadimension Neptunii VII pro PlayStation 4 již začátkem tohoto roku. Slib se stal skutečností a tak hra vyjde nejprve 2. února v Severní Americe o deset dní později, tedy 12. února, ji bude následovat také Evropa.

Hra sice nebude rovnou obsahovat původní japonský dabing, ale již v den vydání jej bude na PlayStation Store možno stáhnout v podobě bezplatného obsahu Original Japanese Voiceover.

Hra se odehrává v herním čase G.C. 2015. Gamindustri tehdy vstoupilo do nejistého období, zvaného CPU Shift Period. Během této doby sociálních nepokojů se začínají objevovat velmi znepokojivé zvěsti ohledně možného přesycení Gamindustry procesory. Neptune a ostatní obyvatelé si začnou dělat starosti a vyžadují nahrazení starých představených vlády novými lídry ještě před vypršením jejich období.

V této krizové době ale záhadně zmizí z Planeptune Neptune a také Nepgear. Jejich cílem se nakonec stane odlišný svět, který se navíc chýlí ke katastrofálnímu zániku. V této Zero Dimension se nakonec setkávají s posledním CPU tohoto světa, Uzume Tennouboshi, která vede zoufale osamělý boj proti kolosálnímu zlu, známému jako Dark CPU. Neptune a Nepgear se musí naučit spolupracovat společně s Uzume a zachránit Zero Dimension před tragédií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama