Měsíčně se prodá 5 milionů kopií PUBG
Novinka Měsíčně se prodá 5 milionů kopií PUBG

Měsíčně se prodá 5 milionů kopií PUBG

Michal Burian

Michal Burian

26

Korejské studio Bluehole dokázalo vytvořit klenot. Klenot, který přepisuje rekordy na Steamu v počtu souběžně hrajících hráčů.

Reklama

Sedm měsíců v předběžném přístupu na Steamu a 20 milionů prodaných kopií. To jsou hodně zajímavá čísla, která mohou online survivalu PlayerUnknown’s Battlegrounds závidět ostatní společnosti. Korejská společnost Bluehole dokázalo vytvořit klenot. Klenot, který přepisuje rekordy na Steamu v počtu souběžně hrajících hráčů.

Přitom před měsícem to bylo více než 15 milionů kusů. Jak se zdá, každý měsíc se v průměru prodá pět milionů kopií, což je opravdu úžasné číslo. Právě velký zájem ze strany hráčů může za řadu technických problémů, na kterých tým usilovně pracuje, stejně tak na optimalizaci.

V dalších měsících můžeme očekávat nárůst počtu prodaných kopií, a to nejen ze Steamu, ale také z Xboxu One. PUBG totiž 12. prosince letošního roku vyjde v rozpracované verzi na konzoli od Microsoftu. Krom toho bude docházet v průběžnému vylepšování a obohacování PC verze. To by mělo přilákat další hráče. Bluehole nevylučují, že by v budoucnu PUBG vyšlo i na PlayStation 4, jednání se Sony již začala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama