Metal Gear Solid 5 by mohl podporovat Kinect a SmartGlass
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Metal Gear Solid 5 by mohl podporovat Kinect a SmartGlass

Metal Gear Solid 5 by mohl podporovat Kinect a SmartGlass

Michal Burian

Michal Burian

4

Hideo Kojima vyjádřil zájem o využití pohybového senzoru Kinect a aplikace SmartGlass pro Xbox One verze páté Metal Gear Solid.

Reklama

V poslední době se snaží vývojáři u svých her využít všechny dostupné možnosti, což hardcore hráčům moc nevoní. Japonský tvůrce Hideo Kojima ovšem přemýšlí, že by pohybový senzor Kinect a aplikaci SmartGlass mohly podporovat Xbox One verze Metal Gear Solid 5.

"Kinect sám o sobě přináší mnoho různých možností. Chtěl bych vidět, co bychom dokázali udělat, kdybychom využili hlasové povely a gesta," řekl Kojima ve videorozhovoru s Larry Hrybem z Microsoftu během E3.

O Kinectu se nemá moc cenu rozepisovat, nicméně, Xbox SmartGlass je aplikace, která promění váš mobilní telefon nebo tablet na druhou obrazovku. Ta chytře spolupracuje s vaší konzolí Xbox 360 (i Xbox One) a obohacuje tak vaše herní zážitky.

Závěrem rozhovoru Kojima prozradil, že se těší na možnosti, které přinesou next-gen konzole.

Metal Gear Solid V by měl vyjít v příštím roce minimálně na PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 a Xbox One. Dlouhou dobu se spekuluje rovněž o PC verzi. Ta zatím potvrzena nebyla. Samotná hra bude mnohem realističtější s mnoha stealth možnostmi a bude se odehrávat v otevřeném světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama