Novinka Metal při boji ve Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Metal při boji ve Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nový vývojářský deníček seznamuje s esencí vzteku.

Reklama

Akční RPG od studia Cyanide (Call of Cthulhu či série Styx) se jménem Werewolf: The Apocalypse - Earthblood nám již pomalu klepe na dveře, což znamená, že jeho marketingová kampaň je naplno rozjetá.

V pátek jsme tak psali o tom, jak úhlavní nepřítel v podobě společnosti Endron ničí naši přírodu, s čímž jsme byli seznámeni za pomoci fiktivního e-mailu a několika smyšlených reklam.

Vývojáři posléze vydali svůj nový vývojářský deníček (v náhledu), v němž rozebírají esenci vzteku.

Jak jistě víte z našeho dřívějšího článku, tak hlavní hrdina Cahal se bude ve hře proměňovat mezi třemi podobami - člověkem, vlkem a vlkodlakem, kdy první dvě jsou spíše taktické formy, zatímco vlkodlak (nebo taky Crinos - tedy válečná podoba "měnivců" nazvaných Fera) slouží pro souboje.

Metal při boji ve Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

V boji navíc budete mít na výběr z několika postojů, které dávají výhody v různých situacích. Mrštný postoj vám tedy poslouží v době, kdy potřebujete skákat z jednoho koutu bitvy na druhý, zatímco těžký postoj nabídne velkou sílu, avšak za cenu pomalejšího pohybu.

Aby autoři následně správně akcentovali brutalitu Crinos formy, tak pořád oscilovali mezi animacemi a herní designem, aby nalezli správnou rovnováhu mezi realismem a odezvou, aby hráči mohli pocítit a ovládat své pohyby, a také aby bylo možno dosáhnout efektivního soubojového systému. Pro umocnění brutality vlkodlaka ještě autoři vybrali jako hudební podkres metalovou skupinu Alien Weaponry z Nového Zélandu.

Jednou z hlavních složek hry je posléze vztek, který slouží jako hlavní zdroj pro léčení a speciální útoky. Vztek posléze získáváte během explorace.

Metal při boji ve Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Těšit se navíc máme i na bohatý bestiář, kde natrefíme na mnoho různých stvoření všech tvarů i velikostí.

Z pohledu level designu chtěli vývojáři dát hráčům možnost, aby si mohli vybrat svůj přístup, s jakým titul chtějí hrát, takže můžete ke střetům přistupovat opatrně, ale i střemhlav. Velice důležitým prvkem nicméně bude příprava, takže před každou potyčkou je dobré eliminovat další proměnné, jako třeba strážné věže.

Penumbra vize vám posléze pomůže při orientaci v prostředí.

To je z aktuálního vývojářského deníčku vše.

Pokud jste ale neviděli předchozí vývojářský deníček, v němž je nám blíže představen třeba příběh, tak se na něj můžete podívat níže.

Werewolf: The Apocalypse - Eartblood vyjde 4. února pro PC (Epic), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednávku lze vytvořit v obchodě Xzone. Zde navíc získáte i speciální DLC - The Exiled One, obsahující několik kosmetických prvků.

Metal při boji ve Werewolf: The Apocalypse - Earthblood
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama