Novinka Pohled na hraní Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Pohled na hraní Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další hra z univerza World of Darkness zatím moc nepřesvědčuje.

Reklama

Nový titul studia Cyanide, pocházející z univerza World of Darkness s názvem Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, se své první krátké ukázky hratelnosti (naleznete níže) dočkal během července, přičemž přiložené záběry o kvalitách příliš nepřesvědčily, avšak stále zůstával přítomný řízný hudební doprovod, jenž si jistě užili všichni fanoušci metalu.

Každopádně pokud jste o hře doposud neslyšeli, tak se jedná o ekologické fantasy plné vlkodlaků, kdy i přímo za jednoho z nich budete hrát. Ten se jmenuje Cahala, přičemž se vrací do země, která kdysi byla jeho domovem, aby ochránil svou rodinu a přátele před zlou korporací Endron.

Nyní tvůrci vypustili delší pohled na samotnou hratelnost, jenž je komentován přímo jedním z vývojářů. Tato ukázka jasně dokazuje, že se bude jednat o akci z pohledu třetí osoby, kdy se hráč během hraní bude proměňovat mezi třemi podobami - člověkem, vlkem a vlkodlakem.

Člověčí podoba slouží pro útoky na dálku a třeba pro hackování, vlčí forma poslouží ke stealthu a špionáži, zatímco coby vlkodlak rozpoutáte krvavý bojový tanec, v němž budete přepínat mezi jednotlivými bojovými postoji, kdy se každý z nich hodí pro jinou situaci.

Při bojování se následně zvyšuje ukazatel hněvu, při jehož naplnění můžete rozpoutat naprosté peklo, kdy své protivníky budete cupovat na kousíčky. Avšak během tohoto stavu nemůžete blokovat či se léčit.

Ze zobrazených záběrů je jasné, že se nebude jednat o žádný titul s ambicemi a vysokoprodukčními hodnotami, avšak by se stále mohlo jednat o přímočarou zábavu, která je občas jednoduše potřeba.

Titul vychází 4. února 2021 pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Předobjednávací cena pro PC verzi je 703 Kč, zatímco pro konzolové to je 1 319 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama