Novinka Gameplay ukázka na Werewolf: The Apocalypse - Eartblood

Gameplay ukázka na Werewolf: The Apocalypse - Eartblood

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rovnou i s datem vydání.

Reklama

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood je videoherní akcí, která adaptuje tabletopové RPG ze světa World of Darkness, z něhož můžete znát například Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Ve hře se ujmete role vlkodlaka Cahala, jenž se musí navrátit do země, kterou kdysi dávno nazýval svým domovem, aby ochránil svou rodinu a přátele, jenž ohrožuje zlá korporace Endron. Ostatním dochází síly, pročež se jí musíte postavit vy, kdy je třeba využít vašeho temného "daru", abyste byli schopni naklonit svou bitevní štěstěnu na svou stranu.

O hře se ví už nějakou dobu, avšak jsme se prozatím vždycky dočkali jen renderovaných ukázek. To se však včerejším dnem změnilo, jelikož během streamu Nacon Connect se ukázal i krátký gameplay trailer (se řízným hudebním doprovodem), díky němuž jsme se konečně mohli podívat na to, jak hra vypadá v pohybu.

Z těch několika sekund to pak vypadá, že se bude jednat o rychlou akci z pohledu třetí osoby, která pravděpodobně nebude sklízet kritické ovace, avšak by se stále mohlo jednat o příjemnou akční zábavu (minimálně v to doufám).

Na konci ukázky jsme se pak dočkali rovnou i oznámení data vydání, které bylo nastaveno na 4. února roku 2021, kdy si titul zahrají majitelé PC (Steam a Epic Games Store), PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama