Metro Exodus bude mít v den vydání fotografický režim
Novinka Metro Exodus bude mít v den vydání fotografický režim

Metro Exodus bude mít v den vydání fotografický režim

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Fotografové všech válkou zničených zemí, spojte se.

Reklama

Tvůrci očekávané střílečky Metro Exodus hodlají každý všední den tohoto týdne odhalit nějakou novinku. Jako první tu máme dobrou zprávu pro hráče, kteří rádi při hraní pořizují fotografie. Metro Exodus obsáhne fotografický režim (Photo Mode) už v den vydání. Ve hře tedy budete moci fotografovat ruskou pustinu hned 15. února, kdy nový projekt studia 4A Games vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One, a to s českými titulky.

Výkonný producent Metra Jon Bloch tvrdí, že fotografický režim si fanoušci série Metro žádali, zároveň je ale tahle možnost ve first-person střílečce celkem vzácná. „Tým byl ale odhodlán ho do Metra Exodus dát, aby potěšil fanoušky Metra a umožnil jim zachytit své příběhy v ruské pustině,“ dodal Bloch. Hráči koneckonců dokázali vykouzlit pozoruhodné fotografie už v předešlých dílech, a to prakticky na koleni, takže nezbývá než čekat na to, co fanoušci zmohou s oficiální podporou, navíc na všech platformách.

PC hráči používající grafické karty společnosti Nvidia budou mít navíc k dispozici podporu Anselu, jak tvůrci potvrdili prostřednictvím Twitteru. V takovém případě si tedy bude možné vybrat, zda chcete svět Metra a aktuální moment v Arťomově putování napříč Ruskem zachytit s pomocí oficiálního fotografického režimu, k němuž se dostanou i majitelé ostatních značek grafických karet a konzolí, nebo Anselu.

Metro Exodus předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama