Metro Exodus na Xboxu One X poběží v nativním rozlišení 4K
Novinka Metro Exodus na Xboxu One X poběží v nativním rozlišení 4K

Metro Exodus na Xboxu One X poběží v nativním rozlišení 4K

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Xbox Xbox One

Je to šelma, vzkazuje šéf globálního marketingu ze společnosti Koch Media.

Reklama

Žádný roztáhnutý obraz, žádné technologie pro vylepšení rozlišení ze standardního FullHD. Post-apokalyptickou střílečku Metro Exodus si na konzolích Xbox One X budou moci hráči s odpovídající televizí užít v nativním rozlišení 4K. S touhle informací se pochlubil Huw Beynon, který má ve vydavatelské společnosti Koch Media na starost globální marketing, serveru GamingBolt.

Na E3 bohužel Beynon nemohl potvrdit, zda se dočkáme 60 snímků za sekundu. O frekvenci ještě není rozhodnuto. Minimálně se o to vývojáři ze studia 4A Games pokusí. Na závěr Huw Beynon poznamenal, že Xbox One X je šelma. „Nativní 4K je důkazem, jak výkonný Xbox One X je.“

Pokud Metro Exodus skutečně poběží v nativním rozlišení 4K, tak se časem můžeme dočkat i dalších her. Osobně neočekávám u nového Metra stabilních 60fps. To by už na nejvýkonnější konzoli na trhu bylo zřejmě příliš. S největší pravděpodobností půjde zvolit z dvou módů kvality. První nabídne 4K při nižší frekvencí snímků za sekundu, zatímco druhý by mohl spustit hru při 1080p (FullHD) s 60fps.

Metro Exodus spatří světlo světa 22. února 2019 ve verzích pro Xbox One, PlayStation 4 a PC s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Podívejte se na před pár dny zveřejněné záběry z E3 dema

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama