Metro Exodus se odkládá na první čtvrtletí 2019
Novinka Metro Exodus se odkládá na první čtvrtletí 2019

Metro Exodus se odkládá na první čtvrtletí 2019

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hra je na tom pořád lépe než Darksiders 3 a Biomutant, které datum vydání stále nemají.

Reklama

Jestli jste doufali, že si očekávané Metro Exodus od studia 4A Games zahrajete letos na podzim, tak se radši zhluboka nadechněte skrz filtr plynové masky, protože pro vás máme špatnou zprávu. Došlo k odkladu vydání z podzimu 2018 na první čtvrtletí roku 2019.

Odklad nového Metra je uveden ve zprávě pro investory THQ Nordic, která se vztahuje na první čtvrtletí 2018. Ano, Metro Exodus sice vydává Deep Silver, ale THQ Nordic letos v únoru odkoupili společnost Koch Media, pod níž spadá i Deep Silver, tedy i třetí Metro.

Na Exodus si tak budeme muset počkat o něco déle. Jak se ale zdá, post-apokalyptický projekt od 4A Games je na tom stále lépe než Darksiders 3 a Biomutant, další počiny spadající pod THQ Nordic, které mnozí vyhlíží v dohledné době. Společnost stále řeší, kdy tyto projekty poslat na trh, takže nemají ani přibližné datum vydání. A tato situace se asi hned tak nezmění.

Deep Silver navíc vydá Wasteland 3 a The Bard’s Tale 4 od inXile Entertainment. Celkově pod THQ Nordic připravují 54 projektů a cílem společnosti je dát svým studiím dostatek času pro dosažení kvality, kterou zákazníci očekávají, a pro vývoj zcela nových značek.

Nedávno bylo oznámeno, že THQ Nordic nebude vystavovat na červnové výstavě E3 v Los Angeles. Na rozsáhlejší novinky spojené nejen s výše zmíněnými tituly si tak nejspíš budeme muset počkat na srpnový Gamescom. Výjimkou je Metro Exodus. Tvůrci dnes vydali prohlášení, v němž se omlouvají za odklad a slibují, že větší čekání bude stát za to. Zároveň lákají na E3, kde uvidíme gameplay záběry z dosud neviděné lokality.

Metro Exodus předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra vyjde s českou lokalizací ve formě titulků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama