Metro Exodus v druhé části deníku z vývoje
Novinka Metro Exodus v druhé části deníku z vývoje

Metro Exodus v druhé části deníku z vývoje

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát jsou hlavními tématy engine a nové herní prvky, včetně údržby zbraní.

Reklama

Začátkem měsíce jsme se v souvislosti s blížícím se Metrem Exodus dočkali celé řady nových materiálů. Byla mezi nimi i první část deníku, potažmo skoro až dokumentu z vývoje hry, na nějž nyní navazuje druhá epizoda (později se dočkáme ještě jedné). Ta se zaměřuje zejména na technologické novinky. Tvůrci tak hovoří o aktuální verzi 4A Enginu, který Metro Exodus pohání, a přibližují atmosféru, detaily nebo celkový vizuální styl.

Nechybí ani menší přiblížení nových herních prvků, mezi něž patří výroba a možnosti úprav a správy zbraní. Druhý vývojářský deník je tak jedním z prvních videí, v nichž můžeme naplno vidět, jak vypadají a jak se chovají značně špinavé a obecně zanedbané zbraně. Díky přítomnosti řady čerstvých záběrů z hraní toho však lze vidět mnohem víc. Samozřejmě nesmí chybět ani množství pohledů do zákulisí vývoje, které probíhá v kancelářích studia 4A Games na Maltě a na Ukrajině, konkrétně v Kyjevě.

Metro Exodus s českými titulky předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Hra vyjde 15. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama