MGS: Rising kutí tvůrci Bayonetty
Metal Gear Solid Novinka MGS: Rising kutí tvůrci Bayonetty

MGS: Rising kutí tvůrci Bayonetty

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

Očekávaná rubačka ze série Metal Gear Solid se konečně pořádně představuje a hlásí změnu názvu <strong>+ nový trailer a galerie</strong>.

Reklama

Titul Metal Gear Rising: Revengeance má na starosti studio Platinum Games, co nám přineslo výtečnou rubačku Bayonetta. Na jednu stranu tedy umí základy tohoto žánru skvěle, na druhou to ale může být od kořenů série na míle daleko.

Naštěstí tu máme zbrusu nový gameplay trailer, co ukazuje, jak hra od své premiéry postoupila. Rozsekávání naštěstí zůstává, boje jsou ale mnohem hektičtější a hlavně si zachovávají onu filmovost známou např. z posledního dílu série s názvem Guns of the Patriots.

Příběhově se měl titul odehrávat mezi druhým a čtvrtým dílem, nyní se ale dozvídáme, že se do univerza vrátíme až po dílu posledním. Vrací se vojenské organizace, vrací se i robotický Raiden. A bude i krvavá pomsta.

Produkce se ujme Kojima Productions, takže můžeme alespoň doufat, že v titulu zůstane srdce série. Ostatně i sám Hideo nedávno řekl, že úzce sleduje vývoj a nedovolí, aby se nový díl příliš odklonil od kořenů. Doufejme.

Metal Gear Rising: Revengeance vyjde pro PC, PS3 a Xbox360 v roce 2012.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama