MicroBot – arkádová střílečka v lidském těle
Microbot Novinka MicroBot – arkádová střílečka v lidském těle

MicroBot – arkádová střílečka v lidském těle

Michal Burian

Michal Burian

3

Stanete se malým robůtkem, který musí v lidském organizmu naleznout a zničit biotechnologické znečištění, které způsobuje hostiteli dost velké problémy. Připravte se na dynamické prostředí a cestování v žilách, tepnách, kostech, plících a mozku.

Reklama

Společnost Electronic Arts oznámila další novou hru. Tentokrát jde o velmi zajímavou arkádovou střílečku nesoucí název MicroBot. Titul má na svědomí studio Naked Sky Entertainment, tedy autoři Star Trek DAC a RoboBlitz.

Jak bylo napsáno již výše. V MicroBot se vžijete do malého speciálně vytvořeného robota, jenž musí v lidském organizmu naleznout a zničit biotechnologické znečištění, které způsobuje hostiteli dost velké problémy (něco jako rakovina). Lidské tělo zajistí velmi dynamické prostředí, v němž budete cestovat skrz žíly, tepny, kosti, plíce a dokonce zavítáte také do samotného mozku.

Po zničení biotechnologického znečištění budete dostávat jakási data fragmentů, které následně můžete směnit za nejrůznější upgrady. Ty vám vylepší nejrůznější dovednosti, jako je obranný systém, speciální dovednosti, silnější zbraně či lepší a rychlejší pohyb.

Tvůrci z Naked Sky Entertainment dále slibuje náhodně generované úrovně, což by mělo zajistit nové možnosti a situace při boji s nepřítelem. Samozřejmostí je pak kooperace v multiplayeru.

MicroBot vyjde na PlayStation Network a Xbox Live Arcade v zimě příštího roku. Jeho cena nebyla prozatím stanovena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama