Microsoft popírá novou značku od tvůrců Gears of War
Halo Novinka Microsoft popírá novou značku od tvůrců Gears of War

Microsoft popírá novou značku od tvůrců Gears of War

Michal Burian

Michal Burian

12

Podle slov Microsoftu se studio The Coalition věnuje pouze sérii Gears of War.

Reklama

Aktualizace: V pondělí se podle oficiálních stránek firmy Storylab zdálo, že studio The Coalition se po střílečce Gears of War 4 pustilo do vývoje zbrusu nové značky, kterou chce Microsoft obohatit portfolio her na Xboxu One a Windows 10. Zástupce Microsoftu ale pro web GamesRadar řekl, že studio The Coalition se věnuje pouze sérii Gears of War.

Zajímavé na tom celém je jedna věc. Ze stránek Storylab informace o nové značně zmizela. Jednou z možností je, že šlo o chybu a externí firma jen špatně napsala, na čem pracuje. Nebo je vše pravda a Microsoft se snaží zamést stopy, abychom při oznámení byli všichni překvapeni.

Původní zpráva: Na internetu se nedávno objevily nepodložené informace o připravovaných exkluzivitách pro Xbox One (a Windows 10). Microsoft sice oficiálně nic nepotvrdil, ale díky dnešní novince do sebe začíná skládačka zapadat.

Začneme tím, co je skutečně potvrzeno. Tvůrci Gears of War ze studia The Coalition pracují na zbrusu nové značce ve spolupráci s firmou Storylab Productions. Ta vypomáhala již s Gears of War 4 a Gears of War: Ultimate Edition.

Na detaily si ale musíme ještě počkat. Více na oficiálních stránkách Storylab uvedeno není. Pokud je hra ve vývoji delší dobu, tak by se s ní Microsoft mohl pochlubit na červnové E3 v Los Angeles, aby nalákal hráče.

Druhá dnešní zpráva se týká série Halo. Jak to tak vypadá, v letošním roce se nedočkáme Halo 6. Místo toho se fanoušci Master Chiefa budou muset spokojit s jiným dobrodružstvím. Co si pod tím představit to bohužel netušíme, ale nesmíme zapomenout na spekulace, které tvrdily, že Halo 5 dostane online mód pro spoustu hráčů (prý ve stylu battle royale).

Když už mluvíme o Halo, tak na slibovaném televizním seriálu se stále pracuje. Více ale nevíme.

Další zdroj potvrdil, že nové Fable skutečně vzniká. Jazyk za zuby neudržel Don Williamson, jeden z bývalých zaměstnanců studia Lionhead. Na Twitteru napsal, že ví, kdo pracuje na Fable 4 a dodal, že jde o zajímavou volbu. Poté svůj tweet smazal. Že by to skutečně bylo studio Playground Games (Forza Horizon), protože právě oni podle nabízených pozic chystají open-world RPG? Je to dost možné.

Zdroj: WCCFTech.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama