Miles Morales je nově hratelný s ray-tracingem v 60 FPS
Novinka Miles Morales je nově hratelný s ray-tracingem v 60 FPS

Miles Morales je nově hratelný s ray-tracingem v 60 FPS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

S přesnými odrazy už nemusíte obětovat plynulost.

Reklama

Jednou z největších exkluzivit při vydání nové konzole PlayStation 5 rozhodně byl i titul od Insomniacu - Marvel's Spider-Man: Miles Morales, což je takové menší standalone pokračování původního titulu z roku 2018, který sbíral velice pozitivní ohlasy.

Tuto pozitivní vazbu posléze sbíral i Miles, jenž si třeba u nás vysloužil pěkných 8 bodů z 10. Kompletní znění recenze naleznete zde.

Hra sice vyšla i na PlayStation 4 (vypadá parádně i zde), avšak ten nejlepší zážitek budete mít z PlayStation 5 verze, která využívá třeba funkcí nového ovladače DualSense, přičemž vám nabídne dva módy běhu, kdy jeden upřednostní kvalitu (4K s ray-tracingem při 30 FPS), zatímco ten druhý plynulost (60 FPS bez ray tracingu a s nižším rozlišením).

Nicméně autoři z Insomniacu do hry před několika hodinami dodali nový patch, jenž přidává mód třetí.

Ten se jmenuje "Performance RT Mode" a nabízí přesně to, co indikuje jeho název - 60 FPS s ray-tracingem, avšak za cenu nižšího rozlišení (pravděpodobně 1080p), kvalitu odrazů a nižší hustotu lidí na ulicích. Každopádně i tak se pro příznivce ray-tracingu jedná o pozitivní zprávu.

A pozitivní zprávou také je, že se Miles Morales vyhoupl na první příčku nejstahovanějších her na PS5 v měsíci listopadu, což jen podtrhuje jeho masový potenciál.

Hru je možno zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama