Miner Wars 2081 ve fázi alpha testování
Miner Wars 2081 Novinka Miner Wars 2081 ve fázi alpha testování

Miner Wars 2081 ve fázi alpha testování

Jan Kalný

Jan Kalný

Indie hra Miner Wars 2081 od nezávislých vývojářů z Keen Software včera přešla do fáze alpha testování. Co nového nám nabízí?

Reklama

Ta je zatím dostupná pro předplatitele hry, kteří mají možnost si alpha verzi vyzkoušet již nyní. Ti z vás, kteří stále váhají nad koupí, nebo si to chtějí jednoduše zkusit, si budou muset na veřejnou verzi pár týdnů počkat.

České nezávislé studio Keen Software již nějaký ten pátek na hře pilně pracuje a včera se hra přesunula do další fáze. Ta se kromě spousty opravených bugů a dalších závad dočkala první hratelné mise z kampaně, která je zcela kompletní včetně dabingu od profesionálních dabérů. Tato mise vyjde za pár týdnů jako veřejné demo.

Kromě první mise byl vylepšen editor, který přibyl na váze s novými objekty. Z oficiálního fóra na stránkách hry lze usoudit, že první mise ve hře je "epická".

Doufejme tedy, že pražský tým odvede u celé hry stejně dobrou práci, jako odvedl v případě této mise. Pokud chcete vývojáře podpořit, stačí si hru předobjednat za krásných 20 dolarů, v přepočtu zhruba 400 Kč (16€).

Pro ty z vás, kteří o hře ještě neslyšeli připomeneme, že se jedná o vesmírnou 3D akci od českého studia Keen Software House, která jde ve šlépějích legendárního Descenta. Hru si můžete stáhnout z oficiálních stránek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama