Space Engineers vám nově dovolí přistát na planetě
Space Engineers Novinka Space Engineers vám nově dovolí přistát na planetě

Space Engineers vám nově dovolí přistát na planetě

Michal Burian

Michal Burian

14

Dosud největší obsahové rozšíření přistálo v česlo-slovenské sandboxové hře.

Reklama

Česko-slovenské studio Keen Software House včera večer zveřejnilo dosud největší obsahové rozšíření svého sandboxového titulu Space Engineers. Hra byla obohacena o planety.

„Space Engineers nově umožnuje hráčům realizovat se na povrchu plně deformovatelných, zničitelných a perzistentních planet, které nabízejí novou formu budování, objevování a boje o holý život. Hráči mohou sestoupit z vesmíru na povrch s loděmi, které do této chvíle stavěli, a objevit vzdálené planety, postavit nový domov, čelit novým nepřátelům a dokonce i pirátům v režimu Survival,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Dnes je výnimočný deň pre našich fanúšikov, aj pre nás. Vydali sme nielen najväčšie, ale aj najžiadanejšie obsahové rozšírenie od vydania Space Engineers na Steam Early Access," řekl Marek Rosa, CEO, CTO a zakladatel stidia Keen Software House.

„Planéty neboli od začiatku súčasťou nášho vývojárskeho plánu, ale veľmi rýchlo sme si uvedomili, ako veľmi na nich záleží fanúšikom. Veľmi nám záleží na našej komunite a posledných pár mesiacov sme naozaj tvrdo pracovali, aby sme priniesli obsah, ktorý naplní očakávania každého hráča. Dúfam, že si ho užijete rovnako ako my, keď sme ho pre vás pripravovali."

Hlavní rysy nového obsahu

Stavění – postavte základny, pevnosti, dokonce i celá města, nové typy vesmírných lodí a vozidel pomocí nových stavebních bloků.

Přežijte – sbalte si zásoby, postavte základnu a zkuste přežít v nových podmínkách.

Prozkoumejte – plně zničitelné a deformovatelné planety a měsíce.

Objevte – přistaňte na trojici planet inspirovaných Zemí, Marsem a mimozemským světem (každá má vlastní atmosféru, ekosystém, zdroje, klimatické podmínky) a trojici měsíců, inspirovaných Měsícem, Európou a Titánem.

Bojujte – čelte mimozemským pavoukům, hlídkujícím pirátům a nebezpečným dronům.

Perzistentní a zničitelný svět – všechno, co postavíte nebo zničíte, zanechá za vámi stopy. Můžete se dokonce i převrat skrz planetu.

Vytvořte si vlastní planetu – díky modovacím nástrojům si můžete vytvořit vlastní planety s vlastními pravidly a podmínkami a sdílet je s ostatními hráči.

Space Engineers zahajuje svůj třetí rok na Steam Early Access s prodeji přes 1,6 milionů kopií. Hru můžete zakoupit na e-shopu Keen Software House nebo na Steamu za 22,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama