Minimální hardwarové nároky Crysis 2 + aktualizace
Crysis 2 Novinka Minimální hardwarové nároky Crysis 2 + aktualizace

Minimální hardwarové nároky Crysis 2 + aktualizace

Michal Burian

Michal Burian

36

<strong>+ AKTUALIZACE - vyjádření Cryteku</strong>. Minimální systémové požadavky potřebné ke spuštění očekávané střílečky Crysis 2 se objevily na Facebook stránce.

Reklama

Aktualizace: "Tyto minimální hardwarové nároky nejsou oficiální ani konečné," napsal na oficiálním fóru komunitní manažer Cry-Tom. "Brzy vám vše odhalíme."

Původní zpráva (2.2.2011 ve 13:00)

První Crysis byl notoricky znán díky svému grafickému zpracování a obávám hráčů, že hru nespustí. U druhého dílu už tohle tolik platit nebude, rozhodně si nebudete muset brát půjčku, abyste si Crysis 2 na svém počítači zahráli.

Minimální HW nároky:

Internetové připojení pro aktivaci hry Operační systém: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 Procesor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz nebo lepší Operační paměť: 2 GB RAM Grafická karta: NVIDIA 8800 GT 512MB nebo lepší Místo na disku: 9 GB DVD ROM: 8x Klávesnice a myš nebo Microsoft Xbox 360 ovladač pro Windows

Nedávno byla potvrzena také podpora DirectX 11, více zde.

Závěrem jen dodejme, že by v brzké době měla vyjít multiplayerová demoverze pro PC. V současné době je dostupná exkluzivně pro majitele konzole Xbox 360 – naše dojmy z hraní si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama