Mirror's Edge 2 už má svou stránku na webu EA
Mirror's Edge Catalyst Novinka Mirror's Edge 2 už má svou stránku na webu EA

Mirror's Edge 2 už má svou stránku na webu EA

Michal Burian

Michal Burian

26

Konkrétně na stránkách zákaznické podpory. Oznámení je tak zdá se na spadnutí.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali, že německá pobočka obchodního řetězce Amazon začala svým zákazníkům nabízet v předobjednávkách dosud neoznámené pokračování Mirror's Edge pro Xbox One. Následně se stejná nabídka objevila také na italském Amazonu.

Pokud jste si mysleli, že obchody se snaží pouze nalákat hráče na jejich stránky, tak je tomu možná úplně jinak. Dnes totiž byla objevena stránka Mirror's Edge 2 na oficiálním webu Electronic Arts, konkrétně v Help centru.

Vše nasvědčuje tomu, že oznámení je opravdu za rohem. Na stránku Mirror's Edge 2 v sekci zákaznické podpory EA nelinkuje, člen fóra NeoGaf s přezdívkou ekim ji našel při hledání na Googlu, na což EA pravděpodobně zapomněla.

Připomeňme, že v červenci loňského roku se Frank Gibeau nechal slyšet, že pokračování Mirror’s Edge mají na seznamu. Za dva týdny na E3 bychom se tak mohli dočkat oficiálního oznámení Mirror’s Edge 2. Švédské studio EA DICE, které má na svědomí první díl s kurýrkou Faith, totiž má v plánu právě na E3 v Los Angeles odhalit něco nového.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama