Mirror’s Edge: Catalyst oficiálně oznámeno
Mirror's Edge Catalyst Novinka Mirror’s Edge: Catalyst oficiálně oznámeno

Mirror’s Edge: Catalyst oficiálně oznámeno

Michal Burian

Michal Burian

17

Restart parkourové akce dostal nový název a dočkal se oficiálného oznámení <strong>+ První obrázek</strong>.

Reklama

Druhá aktualizace: Netrvalo dlouho a oficiální stránka Mirror’s Edge oficiálně oznámila Mirror’s Edge: Catalyst. Bohužel zatím bez jakýchkoliv detailů, místo toho na homepage visí zpráva od senior producentky, která se s týmem z EA DICE nemůže dočkat až nám Mirror’s Edge: Catalyst detailněji představí.

„Před dvěma lety jsme vytvořili Mirror’s Edge. V loňském roce jsme oznámili nový díl a umožnili vám se podívat do zákulisí vývoje. Celou dobu jsme mlčeli a nic neukazovali, místo toho jsme poslouchali. Děkujeme vám za vaši neuvěřitelnou vášeň a trpělivost. Jsem nadšená, že vám mohu říct, že se čekání vyplatilo, příští týden vám na E3 odhalíme Mirror’s Edge: Catalyst.“

Sara Jansson tvrdí, že tvůrčí celek věnoval spoustu času nápadům a jednotlivým aspektům hry. „Toto není pokračování, není to ani Mirror's Edge 2. Je to naše vize původní hry, s kterou posouváme hranice pohybu z pohledu první osoby a potápíme se hlouběji do příběhu naší hrdinky Faith. Zároveň ale přinášíme spoustu skvělých novinek, zajímavou hratelnost a věci na základě vašich komentářů.“

Mirror’s Edge: Catalyst by mělo vyjít mezi lednem a březnem 2016 na PC a konzole (pravděpodobně jen novou generaci).

Aktualizace: Podle tohoto obrázku, který se objevil na Twitteru Mirror’s Edge, je to jasné.

Původní zpráva: Na začátku nadcházejícího roku má vyjít nové Mirror’s Edge, které nebude pokračováním prvního dílu z listopadu 2008, ale restartem značky. Původní hra se totiž zas tak moc dobře neprodávala a EA chce z first-person parkourové akce vytěžit mnohem víc. Z dostupných ukázek to ale zatím na žádnou revoluci nevypadalo, grafická stránka je hodně podobná jedničce. Oproti tomu přirozeněji působí souboje a rozrostl se také repertoár bojových pohybů.

O rebootu Mirror’s Edge jsme toho zatím moc neslyšeli. Napravit to má příští týden konference EA na E3, kde bude zřejmě také oznámen finální název hry. Ten by neměl být pouze Mirror’s Edge, ani Mirror’s Edge 2, ale Mirror’s Edge: Catalyst. Alespoň tomu nasvědčuje registrace internetové domény MirrorsEdgeCatalyst.com a ochranná známka.

Ukázka z loňské E3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama