Mirror's Edge: Catalyst vypadá velmi nadějně
Mirror's Edge Catalyst Novinka Mirror's Edge: Catalyst vypadá velmi nadějně

Mirror's Edge: Catalyst vypadá velmi nadějně

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Restart prvního dílu se nedělá často, ale EA nikdy nebyli úplně normální. Ale ať už si myslíte cokoliv, Mirror's Edge vypadá prostě parádně. <strong>Obrázky</strong>.

Reklama

E3 už běží v plném proudu a dostávají se k nám ty nejzajímavější věci z herního světa. Jako třeba nové záběry z Mirror's Edge: Catalyst.

Již podruhé se vžijeme do role Faith, ženy ovládající jak parkour, tak bojové umění a s těmito dvěma dovednostmi se postaví proti zlé korporaci, která vládne městu a v jejímž čele stojí Gabriel Kruger.

Největší novinkou oproti prvnímu – respektive původnímu – dílu je otevřené město. Hra nebude dělená na levely nebo kapitoly jako předtím, ale budete vždy v otevřeném městě, které je vám k dispozici. Můžete plnit hlavní mise, vedlejší mise, plnit různé aktivity jako jsou například závody nebo se prostě jen flákat po městě a užívat si vizuální zpracování hry, která jede na nejnovější verzi Frostbitu.

Velmi dobrou zprávou také je, že se hry dočkáme relativně brzo. A to konkrétně 23. února příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Renderovaný trailer

Útržky gameplaye

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama