Mluví se o animované sérii ze světa Zaklínače
Filmy/Seriály Článek Mluví se o animované sérii ze světa Zaklínače

Mluví se o animované sérii ze světa Zaklínače

Johny

Johny

9

Má vyplnit mezeru mezi 1. a 2. sérií.

Reklama

Redanská Rozvědka po delší době znovu přinesla nějaké ty novinky i přesto, že se jedná spíše jen o zvěsti, ale zdroj informací (NSFW blog Recapped) se shoduje s tím, který jsem již zmiňoval v předchozím článku, tak by se tomuhle dalo i trochu věřit. Přejděme tedy k novince.

Na výše zmíněném blogu se objevil dotaz ohledně nového dění okolo Netflix seriálu Zaklínač, a jestli se něco ví o 2. sezóně.

Neví. Ale došlo prý ke castingu herců pro animovanou minisérii ze světa Zaklínače, která prý bude hlavně o vedlejších postavách vystupujících v hraném seriálu. Plán byl vydat tento "animák" mezi první a druhou sérií hraného seriálu Netflixu.

Podle webu, kde je o úniku psáno, by tohle i dávalo smysl, jelikož Netflix už třeba vydal animovanou sérii Love Death & Robots, a dále plánuje vydat remake Cuphead a animované série podle řecké a severské mytologie.

Dále říkají, že tomu i napovídá životopis německé herečky Heleny Klaus, ve kterém se píše, že dělala dabing v seriálu The Witcher. Zajímavé na tom také je, že je zmiňována i casting režisérka specializující se na dabování Vanessa Baker. Čímž mě napadla otázka, proč by se ale nemohlo jednat pouze o namluvení hraného seriálu do němčiny?

No uvidíme, tohle jsou všechno zatím spekulace. Počkáme ještě pár měsíců a měli bychom oficiálně vědět více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama