MMO APB má 130 tisíc registrovaných hráčů
All Points Bulletin Novinka MMO APB má 130 tisíc registrovaných hráčů

MMO APB má 130 tisíc registrovaných hráčů

Michal Burian

Michal Burian

10

Masivně multiplayerovou střílečku All Points Bulletin hraje po celém světě 130 tisíc hráčů, kteří platí měsíční poplatky. Studiu Realtime Worlds to však nestačí a uvažuje o možném prodeji celé hry.

Reklama

Paul Dounis, jeden ze správců komunity a serveru APB, potvrdil, že se do hry zaregistrovalo 130 tisíc hráčů a denně hrají v průběhu čtyři hodiny, za což platí měsíční paušál – 28 amerických dolarů.

Dounis si myslí, že se APB nedaří špatně a výše zmíněná čísla jsou pozitivní. Nicméně, majiteli a investorům studia Realtime Worlds to nestačí a poohlíží se po potencionálním kupci, který by buď převzal kontrolu nad celou hrou, nebo by financoval její chod.

V komunitních kruzích All Points Bulletin se spekuluje o možném odkoupení společností Electronic Arts, která by mohla celou hru zachránit a vydělávat například na reklamě, jež by byla umístěna do herního světa.

Pro úplnost dodejme, že Realtime Worlds dříve uvažovalo také o konzolových verzích, jejich vydání by mohlo podle mnohých hodně prospět této prekérně situaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama