MMORTS Dawn of Fantasy vydá 505 Games
Dawn of Fantasy Novinka MMORTS Dawn of Fantasy vydá 505 Games

MMORTS Dawn of Fantasy vydá 505 Games

Michal Burian

Michal Burian

V minulém roce byla oznámena zajímavě vypadající multiplayerová real-time strategie, která měla být údajně zrušena. Nedávno vyšla ale oficiální tisková zpráva, hra je zachráněna, vydá ji společnost 505 Games.

Reklama

Dawn of Fantasy je multiplayerová real-time strategie zasazena do fantasy světa Mythador, který je zdevastován po dlouhotrvajících válkách. Hráči dostanou možnost proniknout do tohoto světa a stavět nové budovy, zkoumat a společně bojovat.

Dawn of War nabízí tři hratelné rasy; elfy, skřety a lidi. Každá strana má odlišné herní styly, které jsou založeny na pečlivě vyváženém systému silných a slabých stránek. Samozřejmostí je poutavá singleplayerová kampaň, vypilovaná umělá inteligence (i když, člověk nikdy neví, autoři toho vždycky naslibují) a nečekané situace.

Tvůrčí uskupení Reverie Entertainment se nechalo slyšet, že Dawn of Fantasy je vytvořeno i pro starší počítače, avšak hráči se nemusejí bát, i tak ve hře budou armády čítající tisíc vojáků a stovky objektů, které zajistí epické bitvy, což naznačují také dostupné obrázky, které naleznete v naší galerii.

Dawn of Fantasy vyjde exkluzivně pro PC již 3. června aktuálního kalendářního roku. Pokud vás hra zaujala, navštivte oficiální stránky, kde se dozvíte více informací a po registraci se můžete přihlásit také do uzavřeného betatestování, které startuje 25. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama