Mobilní NFS: No Limits v prvním gameplay traileru
Novinka Mobilní NFS: No Limits v prvním gameplay traileru

Mobilní NFS: No Limits v prvním gameplay traileru

Michal Burian

Michal Burian

16

Need for Speed: No Limits přichází na smartphony od autorů Real Racing a jde v současné době o jedinou oznámenou hru ze série NFS.

Reklama

Po fiasku s Need for Speed: Rivals z listopadu 2013 se v EA rozhodli dát dříve oblíbené arkádové sérii potřebný čas na odpočinek. Loni žádné nové NFS nevyšlo a na letošní rok zatím také není oznámené. Víme ale o tom, že ve švédském studiu Ghost Games na novém velkém NFS pracují. Marcus Nilsson z Ghost Games nedávno poslal fanouškům otevřený dopis, v němž psal, že se rozhodli přeskočit rok 2014, aby nám v tom následujícím mohli přinést vysoce inovativní Need for Speed. To bude podle jeho slov postaveno na hratelnosti a zážitcích, z kterých budeme mít radost a které očekáváme. Spekulace naznačují vyhlížené pokračování Underground okořeněné akčnějším stylem Most Wanted.

V minulosti jsem byl velký fanoušek NFS, jsme zvědav, co předvede EA letos. Menším náznakem může být mobilní Need for Speed: No Limits, které se nám ukazuje v prvním gameplay traileru. Hru má na starost celek z FireMonkey (autoři Real Racing) a australská mobilní divize EA.

„Need for Speed: No Limits je od základu vytvořeno tak, aby hráči nabídlo šíleně rychlou jízdu a neuvěřitelnou grafiku, kterou fanoušci od NFS očekávaní. To vše na dlani vaší ruky. Je pro nás čest usednout za volant této úžasné série. Jsme ohromeni výkonem, který dokážeme získat z nejnovějších telefonů a tabletů,“ řekl výkonný producent Robert Huebner.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama