Mod pro Zaklínače 2 od vývojáře z CD Projektu slušně mění soubojový systém
Novinka Mod pro Zaklínače 2 od vývojáře z CD Projektu slušně mění soubojový systém

Mod pro Zaklínače 2 od vývojáře z CD Projektu slušně mění soubojový systém

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Během včerejšího dne byl vydán tak trochu speciální mod pro Zaklínače 2. Nejen že ve hře mění dost věcí, ale ještě ho má na svědomí člen studia CD Projekt RED.

Reklama

Na první pohled se může zdát, že nově vydaný mod Combat Rebalance 2 je jen další modifikace pro Zaklínače 2, jakých jsme mohli vidět už několik. Přesto je však do značné míry výjimečný, už jenom faktem, že ho má na svědomí Andrzej Kwiatkowski, gameplay designer CD Projektu, který má aktuálně plné ruce práce se Zaklínačem 3.

I když je tedy mod svým způsobem oficiální práce, nejde ho považovat za patch nebo DLC. Sám autor totiž tvrdí, že jde jen o jeho vlastní soukromý projekt, jenž dělal mimo práci. O to úctyhodnější ale výsledek je.

Combat Rebalance 2, jehož hlavním cílem je pozměnit souboje aby byly více flexibilní, toho totiž opravuje nebo přidává vážně hodně. V changelogu, který je dlouhý jako Lovosice, můžeme najít třeba přidání nových animací, možnost blokovat údery během pohybu, automatické odrážení šípů a úderů meče (to ale neznamená, že je Geralt nesmrtelný), řádných úprav se dočkali i nepřátelé, magická znamení, rozdělování skillů (všechny už nyní mají jen jednu úroveň) nebo herní ekonomika.

Za zmínku stojí také úprava vizuálu, takže se s modem můžete těšit třeba na to, jak nepřítel po použití magického útoku hezky exploduje. To se však nevztahuje na Geraltova znamení, ta pro něco takového nejsou tak silná. Vše, co jsem nyní zmínil, je přitom jen zlomek všech novinek.

Pokud máte o mod zájem, račte zamířit sem. Během čekání na stažení si můžete přečíst zmíněný neskutečně dlouhý seznam změn, jenž najdete třeba na Rock, Paper, Shotgun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama