Modern Warfare 3 prodá jednou tolik co Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka Modern Warfare 3 prodá jednou tolik co Battlefield 3

Modern Warfare 3 prodá jednou tolik co Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

169

Analytik odhaduje, že nové Call of Duty prodá přes 20 milionů kopií, zatímco Battlefield 3 se zastaví na hranici 10 milionů kusů.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare 3 nemá snadný úkol, poslední dva díly se staly nejprodávanějšími hrami roku 2009 (Modern Warfare 2) a 2010 (Black Ops). Analytik Arvind Bhatia z firmy Sterne Agee si myslí, že Modern Warfare 3 překoná 20 milionů kusů, což by znamenalo, že by překonalo prodeje Black Ops.

"Call of Duty: Modern Warfare 3 (vyjde 8. listopadu 2011) vypadá velmi působivě. Očekáváme, že prodeje titulu budou v souladu s předešlým dílem nebo ještě vzrostou. Podle našich odhadů 20 milionů kopií, řekl Bhatia."

Analytik si také myslí, že Battlefield 3 bude velký hit pro hráče, i když se nedostane na úroveň Call of Duty. "Battlefiled 3 (vyjde 25. října 2011) je stále silný, recenzenti budou nadšeni. Myslíme si, že prodá 8 až 10 milionů kusů v letošním roce."

Bobby Kotick, generální ředitel společnosti Activision, tento měsíc prozradil, že zaznamenali nebývalou poptávku po Modern Warfare 3 - předprodeje již porazily Black Ops.

Jak to vidíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama