Moderní i historické vozy v Test Drive: Ferrari
Novinka Moderní i historické vozy v Test Drive: Ferrari

Moderní i historické vozy v Test Drive: Ferrari

Michal Burian

Michal Burian

13

Kromě moderních sportovních automobilů nebudou chybět ani závodní formule a historické vozy <strong>+ nové obrázky</strong>.

Reklama

Polský magazín Gry-Online přinesl 100 procentní informaci, že na nedávno ohlášeném Test Drive: Ferrari pracuje tvůrčí celek ze Slightly Mad Studios, který pro EA vyvíjel Need for Speed: Shift a Shift 2: Unleashed.

Vozový park zahrne celkem 52 automobilů, od nejstarších až po ty nejnovější. Hráči budou moci usednout za volant slavných modelů italské značky Ferrari. K dispozici budou závodní auta ze soutěží GT a vozy Formule 1, s nimiž se budete prohánět po 36 historických závodních okruzích.

Slightly Mad Studios slibuje fyzikální model hodný značky Ferrari. K dispozici bude také online multiplayer pro osm hráčů.

Hra by se měla na pultech obchodů objevit koncem března ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Pokud se vám to zdá brzy, tak mějte na paměti, že studio Slightly Mad již několik let vlastní licenční práva k použití značky Ferrari ve hrách, před několika lety dokonce hledalo vydavatele pro neohlášený velký projekt. Ten podle našich informací obsahoval pouze vozidla značky Ferrari.

Nakonec se z projektu stalo NFS: Shift. Je tedy dost pravděpodobné, že SMS použije koncepty z nedodělané hry, vylepší grafický kabátek a využije prvky ze Shiftu.

Níže se můžete podívat na nové obrázky:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama