MoH: Warfighter s přesným datem vydání a novými detaily
Medal of Honor Novinka MoH: Warfighter s přesným datem vydání a novými detaily

MoH: Warfighter s přesným datem vydání a novými detaily

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Producent studia Danger Close, Greg Goodrich odhalil několik pikantních informací o nadcházející válečné akci ze série Medal of Honor, včetně přesného data vydání <strong>+ obrázky</strong>.

Reklama

Příběh by se měl točit kolem nové teroristické hrozby (jak jinak) a výbušniny PETN (PentaErythritol TetraNitrate). Některé úkoly se ale více zaměří na vojáky samotné a jejich osobní pocity, mnohé mise navíc budou zahrnovat jak dálkové, tak vnitrostátní situace.

PETN je jedna z nejsilnějších výbušnin na světě a byla již několikrát použita při pokusu o teroristický útok. Výbušná hmota byla také nalezena v tiskových kazetách, jež se v roce 2010 transportovaly z Jemenu do USA. Rozhodně se však nejedná o výbušninu novou. Již za druhé světové války byla PETN využita jakožto rozbuška pro atomové bomby.

Příběh bude tentokrát mnohem osobnější a z velké části zaměřen na domácí půdu a životy jednotlivých členů Tier 1. Podle Goodriche bychom se měli podívat i do domácnosti jednoho z vojáků, který řeší rodinné problémy s manželkou. Prakticky každá nebezpečná mise tak bude na pocity hráče tlačit mnohem více.

Kromě jednotlivých ždíbků příběhu se ale především dozvídáme přesné datum vydání, které je stanoveno na 23. října letošního roku (u nás tedy v pátek 26. října), kdy hra vyjde pro PC, PS3 a Xbox 360.

V novince navíc naleznete tři nové obrázky (scany) z časopisu GamePlay.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama