Monster Monpiece, Hyperdimension Neptunia U a Hyperdevotion Noire se objeví na Steamu
Novinka Monster Monpiece, Hyperdimension Neptunia U a Hyperdevotion Noire se objeví na Steamu

Monster Monpiece, Hyperdimension Neptunia U a Hyperdevotion Noire se objeví na Steamu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Idea Factory International chystá pro rok 2016 další nášup svých her pro PC.

Reklama

Společnost Idea Factory International už v minulosti začala pomalu portovat své hry z PlayStation platformy také do PC verzí, distribuovaných prostřednictvím služby Steam. Pro rok 2016 se rozhodla podobně naložit i s trojicí dalších her. Jde o Monster Monpiece, Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed a Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart.

Všechny tři tituly byly původně vydány pouze pro PS Vitu. Nyní se dočkají převedení do vyššího rozlišení, ale třeba PC port Monster Monpiece přijde o podporu hry pro více hráčů. Nicméně se můžou těšit všichni fanoušci původních předloh, protože bude obsahovat všechny karty/obrázky z japonského vydání hry, které bylo na západě cenzurováno.

Monster Monpiece je karetní hra, odehrávající se ve světě Yafaniel. Lidé a "monster dívky" zde sice žijí vedle sebe, ale je to nerovné partnerství. Vy se stanete dívkou jménem May Esperio a budete se snažit stát mistrem trenérem těchto monster dívek prostřednictvím strategických, karetních bitev, vyznačujících se lehkými RPG prvky.

Před zápasem si budete muset sestavit balíček karet s dívkami, které mají každá jiné statistiky, jiné dovednosti, ale časem jim budete moci přidat speciální bonusy. Pokud budete hrát s těmi správnými kartami, časem nasbíráte více než 100 monster dívek, které budou bojovat za vás. Minihrou navíc je režim First Crush ❤ Rub, který vám dovolí dotýkat se dívek a praktický je před každým zápasem náležitě rozehřát.

V Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed se objeví oblíbené procesory a kandidáti na CPU poprvé ve 3D hack'n'slash akci. Do akce se ale přidávají také Dengekiko a Famitsu, které se vrhnou ve free-roaming arénách do boje s vlnami nepřátel. Budete moci volně přepínat mezi těmito dvěma postavami v duálním bojovém systému a provádět speciální zničující útoky. Ale pokud budete využívat speciální útoky příliš často, nebo utržíte příliš mnoho škod, může se zničit vaše oblečení, snížit se tak vaše obrana, ale za to se zvýší míra kritických zásahů a zvětší se EXE Drive Gauge.

Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart je spin-off série Hyperdimension Neptunia, který se odehrává v alternativním světě známém jako Gamarket. Hlavní hrdinkou je Noire a jde o vůbec první strategické RPG série a může se pochlubit skupinou nových hratelných postav v moe armádě. Další novinkou jsou předměty pro přizpůsobení postav, nový Lily System pro posílení vztahů mezi postavami, anebo si prohlížet nejvytíženější CPU při relaxování v Gamarketu v režimu Sim Noire.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama