Možná unikl obsah dvou sběratelských edic Titanfallu 2
Titanfall 2 Novinka Možná unikl obsah dvou sběratelských edic Titanfallu 2

Možná unikl obsah dvou sběratelských edic Titanfallu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Pokud nejde o fanouškovskou tvorbu, která se nedopatřením dostala na polský obchod, můžete se těšit na helmu a bystu Pilota, šátek, nášivky nebo náramek.

Reklama

Úniky jsou obzvlášť v poslední době denním chlebem herního průmyslu, takže by nás nemělo příliš překvapovat, že polský obchod Ultima dost možná předčasně stisknul velké červené tlačítko a odhalil rovnou dvě sběratelské edice Titanfallu 2 od Respawnu.

První z nich je standardní sběratelská edice a kromě hry v ní najdeme bystu Pilota, kterou můžete vybavit červeným nebo modrým světlem, dále šátek, nášivky, pero a zápisník v hliníkovém pouzdře, flashdisk s nespecifikovaným obsahem v podobě identifikační karty, pohlednice a náramek.

Druhá sběratelská edice nese název Uber Edition a i v ní najdete hru, šátek, nášivky, zápisník a flashku. Specialitou je pak helma Pilota v měřítku 1:1, v jejímž případě můžete opět vybírat mezi dvěma typy nasvícení, přičemž nechybí ani příslušenství v podobě svítilny a laserového zaměřovače.

Polský obchod neuvedl, na jaké platformy mají být sběratelské edice k dostání, ale alespoň známe ceny. Standardní edice má stát v přepočtu zhruba 4,6 tisíc Kč, zatímco Uber edice 6,7 tisíc. Ultima také uvádí datum vydání 24. listopadu, ale je otázka, nakolik mu můžeme věřit.

Podoba nebo prostá existence sběratelských edic samozřejmě zatím není oficiální a už nyní se živě diskutuje o tom, zda jsou edice pravé. Někdo říká, že jsou dílem jednoho fanouška, který se postaral už o řadu fiktivních sběratelských edic. Obchod by ale asi jen tak nenabízel fanouškovskou tvorbu a podle mého názoru o pravosti materiálů svědčí zejména skutečnost, že na nich lze vidět box art Titanfallu 2, který se trochu liší od nedávného úniku informací. Proti pravosti však svědčí pohlednice a nášivky s motivy prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama