Možnosti dalších Assassin's Creed? Vikingové, Athény a Sparta nebo Hannibal
Novinka Možnosti dalších Assassin's Creed? Vikingové, Athény a Sparta nebo Hannibal

Možnosti dalších Assassin's Creed? Vikingové, Athény a Sparta nebo Hannibal

Michal Burian

Michal Burian

55

Ale také ruská revoluce, dobytí Ameriky po objevení Krištofem Kolumbem, španělská inkvizice, feudální Japonsko a další možnosti.

Reklama

Někteří hráči Assassin's Creed obdrželi od Ubisoftu průzkum, ve kterém se vývojáři ptají na to, kde by se měla v budoucnu tahle série odehrávat.

Není to poprvé a zřejmě ani naposled, co Ubisoft vybraným hráčům Assassin's Creed posílá průzkum, aby zjistil, v jaké době a na jaký konflikt světových dějin by se měla v budoucnu tahle série zaměřit. V nejnovějším průzkumu jsou na výběr hodně atraktivní možnosti. Mějte ale na paměti, že pokud se některá z níže zmíněných možností do série dostane, bude to trvat několik let.

Čingischán a mongolské invaze Dobytí Ameriky po objevení Krištofem Kolumbem Španělská inkvizice, stejné zasazení jako film Assassin’s Creed Feudální Japonsko Peloponéská válka mezi Athénami a Spartou ve starověkém Řecku Císařská dynastie ve středověké Číně Hannibalova invaze do Říma Temný věk a historie krále Artuše Vzestup římské říše ve středomořské pánvi Alexandr Veliký Svržení carského režimu komunisty během ruské revoluce Vilém Dobyvatel a dobytí Anglie

Jaká z možností se vám nejvíce zamlouvá? Dejte nám vědět do komentářů, kde by se měla série Assassin's Creed odehrávat.

Zdroj: Facebook

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama