Multiplayer Crysis 3 se přesune na Ztracený ostrov
Crysis 3 Novinka Multiplayer Crysis 3 se přesune na Ztracený ostrov

Multiplayer Crysis 3 se přesune na Ztracený ostrov

Michal Burian

Michal Burian

10

Multiplayerový balíček The Lost Island vyjde příští týden za 15 dolarů. Podívejte se na první obrázky.

Reklama

Začátkem týdne začal Crytek na svých sociálních sítích lákat na oznámení, které souvisí se sci-fi akcí Crysis 3. Obrázky naznačovaly, že se podíváme na tropický ostrov, což se dnes skutečně potvrdilo. Multiplayer Crysis 3 rozšíří balíček The Lost Island.

DLC bude obsahovat "čtyři dechberoucí mapy" ve dvou multiplayerových módech nazvaných Frenzy a Possession, stejně tak nebudou chybět ani "nové smrtící zbraně".

"Na malém ostrově 200 mil od Filipín byly objeveny stopy tajemné mimozemské přítomnosti. Povstalecké síly dostaly za úkol zničit neznámý mimozemský subjekt na ostrově před elitním CELL týmem, který má všechny prostředky k tomu, aby získal kontrolu nad ostrovem," popisují vývojáři situaci na ostrově.

Cevat Yerli, generální ředitel Cryteku, v tiskové zprávě dodal, že jednotlivé díly série Crysis se vždy odehrávají v unikátním prostředí. Hráči Crysis 3 se z Liberty Dome dostanou na ostrov Lost Island, který není pouze návrat ke kořenům Crysis, ale rovněž nabídne nové způsoby jak hrát Crysis 3. Prý se můžeme těšit na nová pravidla, taktické možnosti, herní módy a zbraně.

The Lost Island DLC vyjde 4. června pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 verze Crysis 3 za 14,99 dolarů (cca 385 Kč), respektive 1200 Microsoft bodů.

První obrázky z The Lost Island DLC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama