Multiplayer Star Wars: Battlefrontu 2 bude možné hrát proti botům
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Multiplayer Star Wars: Battlefrontu 2 bude možné hrát proti botům

Multiplayer Star Wars: Battlefrontu 2 bude možné hrát proti botům

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Skirmish se vrací a tentokrát bude obsáhlejší. V prvním bezplatném přídavku nás navíc čeká vesmírná bitva nad planetou D'qar.

Reklama

Když vyšel Star Wars: Battlefront z roku 2015, řada hráčů žádala možnost hrát multiplayerové zápasy spolu s boty, tedy hráči ovládanými umělou inteligencí. Několik měsíců po vydání hry vývojáři přání splnili, a tak vznikl Skirmish, v němž je možné hrát spolu s boty herní módy Walker Assault a Fighter Squadron, a to na mapách z původní hry.

Skirmish byl však jednorázovka, která nebyla nadále rozšiřována, a tak si mnozí po oznámení pokračování kladli otázku, jestli se tento mód v Battlefrontu 2 vrátí. A odpověď je ano, jak potvrdil Dennis Brännvall z DICE během nedávného streamu na YouTube kanále BattlefrontUpdates.

Podle Brännvalla bude Skirmish v Battlefrontu 2 ve srovnání s předešlým dílem obsáhlejší, ale nebude vyloženě zrcadlit online multiplayer. Tvůrci se nechtějí nechat omezovat možnostmi umělé inteligence, takže vyvíjí online multiplayer bez ohledu na Skirmish, v němž nejspíš některé věci budou fungovat a probíhat jinak.

Brännvall také prohlásil, že by vývojáři chtějí mít ve hře droideky, které patří mezi nejcharakterističtější droidy Obchodní federace a Separatistů. Zatím ale není jasné, jestli se objeví v základní hře nebo budou muset počkat na nějaký ten bezplatný přídavek. Droideky jsou koneckonců poměrně svérázné jednotky a vývojáři si očividně chtějí být jistí, že je do hry implementují pořádně.

Když už je řeč o dodatečném obsahu, Matt Webster z Criterionu odhalil, že první bezplatné DLC, které se zaměří na obsah inspirovaný nadcházející osmou filmovou epizodou s podtitulem Poslední z Jediů, zahrne vesmírnou bitvu nad planetou D'qar. Tuto planetu, na níž se nachází základna Odboje, jsme mohli vidět už ve filmu Síla se probouzí a zmíněnou vesmírnou bitvu nad D'qarem lze krátce zahlédnout v prvním teaseru osmé epizody. Jak už víme, další obsah prvního DLC čítá hrdiny Finna a kapitánku Phasmu a planetu Crait, kterou pořádně uvidíme v osmé epizodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama