Multiplayer Star Wars: Battlefrontu 2 zahrne 11 rozsáhlých map
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Multiplayer Star Wars: Battlefrontu 2 zahrne 11 rozsáhlých map

Multiplayer Star Wars: Battlefrontu 2 zahrne 11 rozsáhlých map

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Každá je zasazená na jinou planetu a každá podporuje největší pozemní režim Galactic Assault. Menším módům budou pravděpodobně vyhrazeny další mapy. <strong>Aktualizováno.</strong>

Reklama

Aktualizace: Před malou chvílí došlo na potvrzení toho, že seznam 11 lokací pro herní mód Galactic Assault ve Star Wars: Battlefrontu 2 začíná planetami Naboo a Kamino. Nyní je tedy takřka jisté, že zbytek seznamu je rovněž aktuální.

Kromě toho lze nyní s jistotou říct, že v multiplayeru Battlefrontu 2 navštívíme deštivou planetu Kamino z éry Klonových válek i v pozemním boji a ne pouze v leteckých bitvách. Ty jste mohli vidět v nedávném traileru. Již brzy bychom se navíc měli dozvědět o hře další informace, na výstavě TGS v Japonsku má být za několik dní prezentováno nové video či rovnou trailer.

Původní zpráva (15:40): Star Wars: Battlefront z roku 2015 byl mimo jiné kritizován za nedostatek map, resp. za jejich nedostatečnou pestrost, protože i když jich ve skutečnosti bylo poměrně dost, všechny se zprvu rozprostíraly jen přes 4 planety. Multiplayer Battlefrontu 2 na tom však bude jinak, jak naznačují nejen dřívější sliby o větším množství obsahu, ale i záhadná zpráva, kterou lidé z EA zveřejnili na Twitteru.

Zpráva zahrnuje sérii otazníků a fanouškům netrvalo příliš dlouho, než si uvědomili, že jde o seznam map. To bylo následně potvrzeno, přičemž jde o zatím tajný seznam lokací pro největší a nejrozsáhlejší pozemní mód hry, Galactic Assault.

Když využijeme to, co už o náplni multiplayeru Star Wars: Battlefrontu 2 víme, a aplikujeme to na počet otazníků, vyjde nám následující seznam map, přesněji řečeno planet a měsíců, které v módu Galactic Assault navštívíme:

NabooKaminoKashyyykEndorDeath Star II (druhá Hvězda smrti)HothMos Eisley (město na planetě Tatooine)Yavin IVJakkuTakodanaStarkiller Base (základna Hvězdovrah)

Zatím není stoprocentně jisté, jestli je seznam správný, ale je to určitě dost pravděpodobné. A i kdyby se některé planety lišily (spekuluje se třeba i o Bespinu), na jejich počtu to nic nemění.

Multiplayer Battlefrontu 2 jako takový však s největší pravděpodobností zahrne ještě více map. V prvním traileru jsme viděli místnost s generátory na planetě Naboo, která není součástí Naboo mapy pro Galactic Assault, která byla zahrnuta v pre-alfě na různých výstavách i v uzavřené alfaverzi. Dá se tedy očekávat, že půjde o menší mapu určenou pro menší herní módy. A že nebude jediná, ačkoliv další menší mapy budou pravděpodobně také zasazené do prostředí výše vypsaných lokalit.

Vlastní mapy mají navíc vesmírné a vzdušné bitvy v podobě režimu Starfighter Assault. Zatím víme, že budeme létat v loděnicích nad planetou Fondor, nad planetou Ryloth, v troskách druhé Hvězdy smrti nad měsícem Endor, kolem hvězdného destruktoru Prvního řádu a ve vzdušném prostoru planety Kamino.

Nezapomínejme ani na bezplatný dodatečný obsah, jehož první várka, která dorazí ještě před koncem roku, zahrne planetu Crait a vesmírnou bitvu nad planetou D'qar. Jak se tedy zdá, lokací a map nás ve Star Wars: Battlefrontu 2 čeká opravdu dost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama