Můžete si koupit dům nebo aktuálně nabízený skin pro Counter-Strike
Counter-Strike Novinka Můžete si koupit dům nebo aktuálně nabízený skin pro Counter-Strike

Můžete si koupit dům nebo aktuálně nabízený skin pro Counter-Strike

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

19
Platformy Windows PC

Probíhá dražba vzácného skinu s astronomickou cenovkou.

Reklama

Obchodování s herními předměty se postupem let stalo nedílnou součástí Counter-Striku: Global Offensive i dalších populárních her. Za jednotlivé předměty a skiny, které se vyskytují pouze v omezeném počtu, jsou hráči ochotni utratit i částky v řádu desítek či stovek tisíc korun.

V poslední době se však situace začíná zvrhávat a majitelé těch nejvzácnějších skinů se nezdráhají požadovat doslova astronomické částky. Potenciál překonat většinu dosavadních prodejních rekordů bezesporu má aktuálně nabízený CS:GO skin pro AK-47 s názvem 661 ST MW 4xTT holo.

Dánský sběratel s přezdívkou Luksusbums dal tento skin do dražby a jeho vyvolávací cenu stanovil na těžko uvěřitelných 431 tisíc eur, což je v přepočtu částka přesahující 10,5 milionu korun. Skin v sobě kombinuje vzácnou barevnou kombinací s hned několika drahými samolepkami, což z něj dělá unikátní předmět.

Skládá se především s žádaného vzoru 661 a čtveřice raritních samolepek Titan Holo z Katowic 2014. Zbraň je navíc označena jako lehce opotřebovaná. V tuto chvíli nelze s jistotou říct, zda se majiteli za požadovanou částku podaří skin prodat.

Vzhledem k tomu, že se ale jedná pouze o vyvolávací cenu, tak je rovněž možné, že se konečná částka vyšplhá ještě výše. V případě úspěšného prodeje by se každopádně jednalo o jeden z největších obchodů v historii CS:GO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama