Můžete si zahrát nové NFS určené pro mobily a tablety
Novinka Můžete si zahrát nové NFS určené pro mobily a tablety

Můžete si zahrát nové NFS určené pro mobily a tablety

Michal Burian

Michal Burian

5

Need for Speed: No Limits zdarma na App Store a Google Play.

Reklama

Dlouhých deset měsíců bylo ticho, ale nakonec Need for Speed: No Limits vyšlo pro širokou veřejnost. Téměř deset měsíců se hra testovala ve vybraných regionech. Od tohoto týdne si ji ale může stáhnout každý majitel chytrého telefonu nebo tabletu na App Store a Google Play.

Pokud si budete chtít NFS: No Limits vyzkoušet, tak hraní je zdarma. Má to ovšem jedno ale, abyste mohli hrát, potřebujete palivo. To se postupně doplňuje, případně nemusíte čekat a koupit si ho za peníze. Cena je různá, podle množství paliva. I bez investice vám titul nabídne přes 900 závodů, 100 levelů, více než 10 režimů, 30 závodních tratí a 30 různých licencovaných vozidel.

Dobrou zprávou je, že tohle NFS nedopadlo vůbec špatně. Hráči ho hodnotí průměrnou známkou 4,3/5. Podobný úspěch se očekával, vždyť za No Limits stojí studio Firemonkey, které přivedlo na svět oblíbený Real Racing.

Pro spuštění hry budete potřebovat Android 4.0.3 nebo novější. Na App Store jsou uváděny následující modely: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad a iPod touch. Buďte připraveni na to, že NFS: No Limits vyžaduje neustálé připojení k internetu.

Připomeňme, že letos v listopadu vyjde Need for Speed (restart série, bez podtitulu) s rozsáhlým tuningem a otevřeným nočním městem pro PlayStation 4 a Xbox One. PC verze bude následovat až na jaře, aby nešlo o pouhý port (nebude mít uzamknutou frekvenci snímků za sekundu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama