My Hero One’s Justice 2 ve třetím traileru
Novinka My Hero One’s Justice 2 ve třetím traileru

My Hero One’s Justice 2 ve třetím traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Tentokrát jsou to Seiji Shishikura, Camie Utsushimi, Sir Nighteye, Gang Orca a Fat Gum.

Reklama

Bandai Namco vydalo další trailer ke hře My Hero One's Justice 2, zaměřující se jak na hrdiny ve výcviku, tak na plně profesionální hrdiny, kteří nejsou s hrdinskou akademií nijak spojeni. Tento nový trailer navíc následuje za jedním, vydaným před několika dny a zaměřující se na antagonisty.

Mezi představovanými postavami najdete taková jména jako je Seiji Shishikura, Camie Utsushimi, Sir Nighteye, Gang Orca a Fat Gum, přičemž asi nemusím moc říkat, že Seiji a Camie jsou hrdinové ve výcviku a poslední tři jmenovaní jsou už profesionální hrdinové. A protože oproti prvnímu dílu se My Hero One's Justice 2 nabídne trochu více příběhu z anime a budeme tak mít trochu víc šancí ten příběh prožít na vlastní kůži, jen rozdělený na části Hero Side a Villain Side. Podle Bandai Namca hra nabídne právě ty části příběhu, na které se v anime moc nedostalo.

Japonskou verzi traileru najdete na tomto odkazu.

Kromě Story Mode si tyto hrdiny budete moci přivést do Arcade režimu, čisté akce jeden na jednoho, v níž každý zápas začne novým dialogem. Posledním režimem je režim Mission, kde můžete do své vlastní kanceláře Hero Office najmout hrdiny i darebáky.

My Hero One’s Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března a ve zbytku světa pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama