My Hero One’s Justice 2 vychází až příští rok
Platforma Článek My Hero One’s Justice 2 vychází až příští rok

My Hero One’s Justice 2 vychází až příští rok

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Podívejte se na první teaser trailer a screenshoty.

Reklama

Ve hře My Hero One's Justice 2 si hráči mohou vytvořit tým tří bojovníků z „obrovského seznamu“ hrdinů a antihrdinů z My Hero Academie a čelit týmu soupeřů. Jde o přímé pokračování titulu My Hero One, ze kterého přebírá i komplexní bitevní systém a do výběru postav přidá značné množství nových hratelných charakterů, včetně několika nových. S těmi se můžete seznámit ve čtvrté sérii televizního anime.

První potvrzenou novou hratelnou postavou je Kai Chisaki, jehož Quirk se jmenuje jednoduše Overhaul (něco jako generální oprava). Kromě nových akcí, zaměřených na jednotlivé postavy, budou výrazně vylepšeny také Quirk schopnosti.

Hratelná ukázka bude poprvé prezentována na prvním New York Comic Conu, pořádaném letos od 3. do 6. října v Javits centru na Manhattanu.

Bandai Namco zároveň oznámilo, že My Hero One's Justice 2 vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a pro Switch v příštím roce. Zajímavé ale je, že podle časopisu Weekly Jump bude Xbox One verze v Japonsku distribuována pouze digitálně.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama