Mystery Chronicle: One Way Heroics vyjde 13. září na PC
Novinka Mystery Chronicle: One Way Heroics vyjde 13. září na PC

Mystery Chronicle: One Way Heroics vyjde 13. září na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Na západě se tak rozrostou cílové platformy.

Reklama

Upřímně řečeno moc nevím, co si o tomto kroku mám myslet. V květnu oznámil Spike Chunsoft západní vydání forced-scrolling roguelike RPG Mystery Chronicle: One Way Heroics pro PlayStation 4 a PS Vitu. Od té doby je ale ticho po pěšině a tak známe pouze neurčité okno vydání, kterým je konec léta 2016.

V posledních dnech ale došlo k uveřejnění nové zprávy a to že západní verze hry Mystery Chronicle: One Way Heroics doputuje prostřednictvím Steamu také na PC a to už 13. září za 9,99 euro. V první den prodeje navíc bude o 10% levnější. Co se týče PlayStation verzí hry, stále nic konkrétnějšího nevíme.

Zapomeňte ve hře Mystery Chronicle: One Way Heroics na záchranu krále, zapomeňte na záchranu měšťanů, protože opravdový hrdina je jen ten, kdo zachrání sám sebe! Jakmile jednou spustíte hru, už není cesty zpět.

Mystery Chronicle: One Way Heroics je upravené indie RPG One Way Heroics s upraveným vzhledem a herními prvky. Navíc se zde dočkáte několika zajímavých návštěv z Danganronpa nebo hry Shiren the Wanderer.

A co je na téhle hře tak zajímavé? Neustále vás totiž žene kupředu. Mapy jsou náhodně generované a nabízí velmi různorodé prostředí i možnosti, ale vy musíte být neustále v pohybu pryč od světelné pohromy. Stačí dotek a je po vás. Shine Raid najdete na levé straně displeje a tak jste stále v pohybu na opačnou stranu a pomalu se blížíte k závěrečné bitvě s padlým andělem Almou.

Hra Mystery Chronicle: One Way Heroics nabízí více než 20 herních tříd, takže je z čeho vybírat. Navíc žádné dvě vaše dobrodružství nebudou nikdy stejný. Nikdy nevíte, na jaké NPC narazíte, na jaké spojence se můžete těšit a jak dlouho vám taky pomáhat vydrží. Potěšitelné je to, že One Way Heroics nabízí anglické i japonské rozhraní, tedy titulky a kompletní dabing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama